trouwpakken en maatpakken

Een unieke maatwerkervaring, een meesterlijk maatpak

Het begint met verlangen naar het perfecte. Het ultieme maatpak of trouwpak. En zo belandde u bij The Boardroom Amsterdam. De zoektocht naar het perfecte maatpak kan een overweldigende ervaring zijn. Maar één ding kunnen wij u alvast verzekeren: de perfectie waar u naar op zoek bent bestaat. Ambachtelijk maatwerk, dat zelfvertrouwen geeft en naadloos aansluit bij de gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een huwelijk. Ons dagelijks werk is om samen met u een outfit te creëren die naadloos past bij wie u bent, bij uw persoonlijkheid - en dan gaat het over meer dan een perfecte pasvorm. Over passend en gepast, in alle opzichten. Over passie voor het ambacht.

Bij The Boardroom Amsterdam staat écht maatwerk centraal, waarbij wij uitgaan van uw lichaamsmaten en houding. Vervolgens maken we een uniek patroon. In ons atelier wordt op basis daarvan uw maatpak of trouwpak vervaardigd. Ook maatshirts vervaardigen we volgens die hoogste ambachtelijke standaard.

Een bijzonderheid: het binnenwerk van onze pakken is standaard voorzien van volledig canvas, wij beschouwen dat als vanzelfsprekend en onmisbaar voor werkelijke kwaliteit. Lees hier meer over het belang van een goed binnenwerk.

In onze boutique in Amsterdam heeft u volop keuze uit een breed scala aan stoffen, kleuren en stijlopties. Ambacht neemt tijd en om die reden werken wij op afspraak. Zo bent u er van verzekerd dat wij u de aandacht bieden die past bij een unieke maatwerkervaring. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om te oriënteren en u te laten inspireren. Ontdek hoe wij met veel plezier, tijd, zorg en ambacht u begeleiden in perfect passend maatwerk. Laat u alvast online inspireren.

 
 

Meesterlijk maatwerk dankzij passie, ambacht en aandacht

Ambacht neemt tijd en om die reden werken wij op afspraak. In onze boutique in Amsterdam heeft u volop keuze, uit een breed scala aan stoffen, kleuren en stijlopties. Persoonlijk contact is essentieel bij het bepalen wat juist u het beste past. Zo bent u verzekerd van een unieke maatwerk-ervaring. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om te oriënteren en u te laten inspireren. Ontdek hoe wij met veel plezier, tijd, zorg en ambacht u begeleiden in perfect passend maatwerk.

Weddingsuit_tailor

Ontdek de rijkdom van werkelijk maatwerk

The Boardroom Amsterdam Tailors begeleidt u persoonlijk bij het ontwerpen van uw droom-maatpak, maatjasje of maatshirt. Ook voor uw trouwpak uiteraard, uw huwelijk is dé gelegenheid om te genieten, en te laten genieten!, van het allerbeste maatwerk. Onze ervaren tailors heten u van harte welkom in onze boutique aan de pittoreske Egelantiersgracht in Amsterdam. Wij garanderen ultiem vakmanschap, plus een zorgvuldige selectie van premium stoffen van wereldberoemde huizen zoals Loro Piana en Carnet. Ieder detail van onze trouwpakken, maatjasjes, maatpakken en maatshirts met de hand gemaakt en krijgt bij ontwerp en vervaardiging de volledige aandacht. Het is pas perfect als álles dat is. Ook dat wat u niet ziet, zoals het hoog-kwalitatieve binnenwerk.

Een maatwerk-sessie op afspraak

U komt naar ons pittoreske pand aan de Egelantiersgracht in Amsterdam. Volledige privacy, en een volledig overzicht van alle mogelijkheden. Stoffen zien en aanraken.  De vele mogelijkheden ervaren en bespreken. In alle rust de weg vinden, naar wat juist voor u perfect voelt. En natuurlijk, bij maatwerk hoort meten, want het gaat om úw unieke lichaamsmaten en houding. Voor deze persoonlijke ervaring met maximale aandacht, werken wij daarom op afspraak. Tijdens elke maatwerk-sessie nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen en stijl te bespreken, zodat we een uniek kledingstuk kunnen creëren dat niet alleen perfect past bij uw lichaam, maar ook bij de gelegenheid en uw persoon. “Meesterlijk maatwerk” noemde een van onze klanten dit. 

Een trouwpak op maat, onze specialiteit

Uw huwelijksdag is een dag die u zich een leven lang zult herinneren, en die verdient het om in stijl gevierd te worden. Alles moet perfect zijn, dus ook uw trouwpak. De lat ligt hoog.

Bij The Boardroom Amsterdam schrikken wij daar niet van. Integendeel. Het juist voor u perfecte trouwpak maken, zien wij als een inspirerende uitdaging. Het is ons specialisme, en al vele tevreden klanten gingen u voor. Met onze hulp bij het samenstellen van het  trouwpak bent u er van verzekerd dat uw outfit een hoogstpersoonlijke uitdrukking is van de vreugde en het geluk van deze speciale gelegenheid. Perfect op uw lichaam afgestemd maatwerk, om in te schitteren en u zelfverzekerd te voelen. Het uitkiezen van een trouwpak, maken wij tot een onvergetelijke ervaring. Dat is het trouwens ook voor ons, heerlijk werk.  Wij zijn er trots op dat we de visie en dromen van onze klanten kunnen omzetten in werkelijkheid en hebben al veel liefdeskoppels met veel plezier mogen adviseren en begeleiden bij het samenstellen van hun droompak, zoals bijvoorbeeld couturier Edwin Oudshoorn en zijn man Nick.

Huwelijk Edwin en Nick

Maatsmokings: The Boardroom Amsterdam

Video: Oh Wonder Films

Fotogafie: Divine Day Photography

Jurken: Edwin Oudshoorn Couture

Bloemen: Katya Hutter Floral Design

Locatie: De L'Europe Amsterdam

Diner: Lars Amsterdam


Wij adviseren en inspireren u graag voor uw trouwpak, maatjasje of maatpak


The Boardroom

Egelantiersgracht 91-H

1015 RE Amsterdam

KvK: 78205719

Privacyverklaring